Draagarmstelling voor haspels, kabelrolllen & bobijnen

Ook haspels, kabelrollen, klossen, spoelen en bobijnen dienen op een correcte manier gestockeerd worden in een magazijn, loods of atelier. Een draagarmstelling voor haspels is hiervoor een ideale oplossing. Men spreekt ook over een haspelstelling.

Houten haspels stockeren op een gewone draagarmstelling

Het is mogelijk om houten haspels te stockeren ( polywood, OSB, MDF en spaanderplaat ), kabelhaspels, slanghaspels… te stockeren op een gewone draagarmstelling.

De draagarmstelling wordt voorzien van korte maar stevige draagarmen waarover de haspels worden gehangen. Hier spreekt men over een “hangende” of “staande opslag” van goederen.

Doorlopende draagarmstelling voor hapsels, rollen en spoelen

Een tweede oplossing is een doorlopende draagarmstelling te voorzien ( met extra roosters ) waarop paletten met haspels kunnen geplaatst worden. Alle soorten rollen en haspels kunnen makkelijk met de heftruck verplaatst worden.

Als het gaat over zware paletten en haspels, dan opteert men het best voor een zware draagarmsteling. Het is een zelfdragende stelling.

Hoogwaardig materiaal en afwerking

De draagarmstelling bestaat uit hoogwaardig staal voorzien van een epoxy polyestercoating. Indien je een haspelstelling voor buiten wenst te plaatsen, wordt er een haspelstelling met dak geplaatst uit gecertificeerd verzinkt staal. Er kan gekozen worden voor een haspel draagarmstelling waarbij de draagarmen en de staanders d.m.v. bouten aan elkaar geplaatst worden of via gelaste naden.

Modulair draagrek

Het is een modulaire stellingsysteem waarbij uitbreiding mogelijk is. Het is ook makkelijk te monteren, demonteren en te verplaatsen.

Offerteaanvraag draagarmstelling