Draagarmstelling voor paletten

Op zoek naar een manier om paletten verticaal te stapelen? Op zoek naar meer plaats in uw magazijn? Dan is een draagarmstelling voor paletten een goede oplossing.

Zware draagarmstelling of palletstelling?

Voor het stockeren van goederen op een pallet, zal men meestal opteren voor een zwaar draagarmrek of voor een palletstelling. Een zware uitvoering van staanders, draagarmen en tussenschotten maak het mogelijk om zware paletten te stockeren op het rek. Deze zijn ook eenvoudig op- en af het rek te halen met een heftruck of manueel bediende kraan of rolbrug.

Doorlopende opslag

Een doorlopende draagarmstelling is ook een optie om paletten te stapelen. De doorlopende opslag maakt het mogelijk om op 1 lijn doorlopend goederen te stapelen zonder dat er steunen of kolommen in de weg zitten.

Soorten paletten

Met een draagarmstelling voor paletten wordt het mogelijk om pallets te stapelen met volgende afmetingen: 40×60 / 60×80 / 80×100 / 80×120 / 90×120 / 100×120 / 110×130 cm. Alle soorten paletten zoals: europallets, blokpallets, balkpallets, klospallet, displaypallet, eenmalige pallets, halve pallets, meermalige pallets, düsseldorfers, vierkante pallets, havenpallets, vatenpallets, plastic pallets, kunststof pallets enz…

Uitvoering

Uiteraard is het mogelijk om een enkelvoudige of dubbele draagarmstelling voor pallets te laten plaatsen. Je kan ervoor opteren om deze binnen of buiten te laten plaatsen.

Offerteaanvraag draagarmstelling