Draagarmstelling voor houten platen

Win plaats in het atelier, loods of magazijn, door de juiste opberging en plaatsing van houten platen. Dankzij een draagarmrek voor platen, is het eenvoudig om alle houtproducten te stockeren.

Soorten draagarmstellingen

Een draagarmstelling voor plaatmateriaal in hout, kan geplaatst worden als een lichte draagarmstelling voor houten platen of als een zware draagarmstelling voor houten platen.

De keuze van de stelling hangt af van de grootte van de te stockeren houtplaten. Bij een kleine afmeting ( tussen 40 cm – 100 cm ) van de panelen is een lichte draagarmstelling voldoende. Uiteraard zal de leverancier een maximum gewicht toelaten om te stockeren.

Alle houten platen krijgen een plaats

Bij de stockage van grote platen in hout, werkbladen, restplaten zoals spaanplaten, hardboardpanelen, OSB-platen, MDF-platen, bekistingspanelen, timmerpanelen, triplexplaten enz… worden zware draagarmstellingen aangeraden. Deze zullen dan ook d.m.v. een heftruck of stapelaar of d.m.v. kraanbediening gestockeerd worden.

Men kan naar horizontale opslag van houten platen ook kiezen voor verticale opslag via een A-draagarmrek. Er kan gekozen worden voor een enkelvoudige draagarmstelling of een dubbele draagarmstelling.

Offerteaanvraag draagarmstelling voor platen