Doorlopende draagarmstelling

Een draagarmstelling met doorlopende opslag verschilt met een gewone draagarmstelling daar er op of tussen de draagarmen extra armbruggen en of roosters kunnen geplaatst worden. De doorlopende opslagniveau ’s maken het mogelijk om producten van verschillende afmetingen op hetzelfde niveau te stockeren op de stelling.

Bij doorlopende opslag voorziet men extra draagbalken dewelke op de draagarmen worden geplaatst. Hierdoor is het mogelijk om ook kleine stukken te stockeren en stukken met veel verschillende vormen en bochten. Men verkleint als het ware de ruimte tussen de draagarmen d.m.v. een extra platform waardoor opslagmateriaal niet meer kan vallen door de tussenschotten.

Dankzij deze oplossing kan men allerlei soorten goederen stapelen op hetzelfde niveau. Denk maar aan tapijt, vaten, paletten, bouwmaterialen, auto onderdelen… De kost van het stapelen wordt kleiner door de grote mogelijkheid tot stockage in een magazijn, loods of atelier.

Een draagarmstelling voor doorlopende opslag kan men ook buiten plaatsen. Indien gewenst, wordt een extra dak geplaatst boven de stelling. Draagarmstellingen met doorlopende opslag zijn perfect te bedienen met een stapelaar, heftruck, reachtruck of zijlader. Ze zijn bruikbaar als enkelvoudige draagarmstelling of als dubbelzijdige draagarmstelling.

Offerteaanvraag draagarmstelling doorlopende opslag