Mobiele draagarmstelling

Ruimte voor stockage van goederen dient slim en zorgvuldig ingevuld te worden. Elke m² en m³ in een magazijn dient optimaal benut te worden. Zowel bij industriebouw, het bouwen van productiehallen, atelier en magazijnen als in het uitrusten van bestaande gebouwen en ruimtes is dit een echte uitdaging. Een vlotte operatie en handeling blijft de doelstelling.

Een draagarmrek heeft steeds een bepaalde “handeling” ruimte nodig voor het inrijden, stapelen en uitladen van de materialen. Er zijn vrij brede gangen nodig tussen de verschillende draagarmrekken waardoor in een klein magazijn veel plaats verloren gaat. De oplossing hierdoor is de mobiele draagarmstelling of de verrijdbare draagarmstelling.

Het voordeel is dat de rekken tegen elkaar kunnen verreden worden, waardoor veel plaats kan bespaart worden op gangen. Het overzicht op de gestockeerde goederen blijft optimaal én het aantal te stockeren goederen blijft optimaal. In principe kunnen met deze oplossing meerdere draagarmrekken naast elkaar geplaatst worden.

T.o.v. een standaard draagarmrek, kan ook de lengte van de draagarmen, de hoogte van de stelling, de hartafstand tussen de verticale steunen en draagarmen vrij gekozen worden.

Offerteaanvraag mobiele draagarmstelling