Draagarmstelling voor buiten

Heeft u plaats te kort in uw magazijn of werkplaats? Kies dan voor een gegalvaniseerde draagarmstelling met dak. Deze kan u buiten te laten plaatsen op uw buitenplaats of bedrijfsterrein. Het is een ruimte- en kostenbesparende oplossing. Goederen dewelke buiten mogen opgestapeld staan, kunnen perfect gestockeerd worden in een draagarmrek voor buiten én zijn beschermd tegen slecht weer.

Een draagarmstelling buiten laten plaatsen kan uitgevoerd worden als een lichte draagarmstelling voor buiten of als een zware draagarmstelling voor buiten.

Een draagarmstelling voor buiten is hetzelfde als een draagarmstelling voor binnen, maar de stelling is uitgerust met een dak. Het is een mogelijk een enkelvoudige draagarmstelling voor buiten te laten plaatsen of een dubbelzijdige draagarmstelling voor buiten te laten plaatsen.

De helling van het dak kan men kiezen, waardoor de afwatering langs voor of langs de achterzijde van de stelling wordt afgevoerd, men spreek van een stijgende of dalende uitvoering van de IPE-profielen dakarmen.

De dragers van het dak worden op de verticale draagarmstaanders gemonteerd. De afwerking van de draagarmstellingen met dak is volledig vrij te kiezen. De stelling kan achteraan of aan de zijkant afgewerkt worden met wandplaten.

Voordat de plaatsing kan doorgaan, laat men het best een stabiliteitsstudie maken van de ondergrond of deze geschikt is om een draagarmstelling voor buiten te kunnen dragen.

De indeling en de plaats van de dragers worden op maat gemaakt voor de perfecte stockage van goederen in de buitenlucht. Denk maar aan houten balken, kunststof buizen enz… Ook bouwmaterialen kunnen perfect buiten gestapeld worden. Alle goederen zijn makkelijk te bereiken met een stapelaar, heftruck, reachtruck of zijlader.

Draagarmstellingen met overkapping voor buiten worden geleverd in verzinkte metalen profielen zodoende deze alle weersomstandigheden kunnen doorstaan. Uiteraard kunnen ook draagarmstellingen voor buiten zonder dak geplaatst worden.

Offerteaanvraag draagarmstelling voor buiten